# Kuidas oma TikTok-kontot samm-sammult kustutada

Hiina videoportaal TikTok on hetkel väga populaarne. Rakendus pakub kasutajatele võimalust salvestada oma **videoklippe**, neid **redigeerida** ja TikTok-i platvormile **üles laadida**. Lisaks on rakenduses ka tuntud sotsiaalmeediafunktsioonid. Tänaseks on TikTokil üle maailma ligikaudu 1,56 miljardit kasutajat ning see on juba ammu muutunud tõsiseks konkurendiks sellistele väljakujunenud sotsiaalmeediaplatvormidele nagu Facebook, YouTube ja Instagram.

Kuid see **viimaste trendidega täidetud rakendus** ei pruugi kõigile meeldida. Näitame sulle, kuidas saad oma TikTok-konto kustutada või ajutiselt deaktiveerida ning mida selle juures silmas pidada.

## TikTok-konto kustutamise lühijuhend

Nagu [Facebooki](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/facebooki-konto-kustutamine/) või [Instagrami konto](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/instagrami-konto-kustutamine/) [kustutamisel](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/facebooki-konto-kustutamine/), tähendab [ka](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/instagrami-konto-kustutamine/) TikTok [-konto kustutamine](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/instagrami-konto-kustutamine/), et kõik teie andmed ja sisu kustutatakse. Kogu konto koos kogu sisuga kustutatakse lõplikult ja seda ei ole võimalik taastada. Kui soovite end TikTokist lõplikult välja registreerida (vähemalt oma praeguse isikliku profiili puhul), tegutsege järgmiselt:

1. **Logi sisse** oma TikTok-kontosse
2. Puuduta profiili lehe ülaosas asuvat **kolme punktiga ikooni**
3. Vali „Seaded ja privaatsus”
4. Puuduta valikut „Konto”
5. Vali „Deaktiveeri või kustuta konto”
6. Võta vastu ja sisesta **kinnituskood**
7. Puuduta uuesti „Konto kustutamine”

## Kuidas oma TikTok-kontot samm-sammult kustutada

Järgmistes punktides kirjeldame üksikasjalikult, kuidas oma TikTok-kontot kustutada.

**1. samm**: Ava TikTok-rakendus ja logi oma kontole sisse. Puuduta oma profiililehel paremas ülemises nurgas asuvat **kolme punkti ikooni** ja seejärel vali „Seaded ja privaatsus”.

[![Image: Main TikTok menu under the three-dot icons](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/0/f/csm_tiktok-settings-and-privacy-interface_e3f7d2ba9d.webp "Main TikTok menu under the three-dot icons")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-settings-and-privacy-interface.png) Settings and privacy option in the TikTok menu. [![Image: TikTok menu: ‘Account’ option in the ‘Settings and privacy’ menu](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/f/8/csm_tiktok-account-option_6cc8a9d3e2.webp "TikTok menu: ‘Account’ option in the ‘Settings and privacy’ menu")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-account-option.png) You can find the account settings in the ‘Settings and privacy’ tab. [![Image: Account management on TikTok](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/e/0/csm_tiktok-interface-account_4fc9e92628.webp "Account management on TikTok")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-interface-account.png) At the bottom of the account section, there is a menu option labelled ‘Deactivate or delete account’. **3. samm**: Nüüd palutakse sul valida, kas soovid oma konto deaktiveerida või lõplikult kustutada. Kui valid kustutamise, ei ole kontot 30 päeva möödudes enam võimalik taastada. Vali sobiv variant ja märgi soovi korral konto kustutamise põhjus.

[![Image: TikTok Window: Delete or deactivate account?](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/b/b/csm_tiktok-interface-delete-or-deactivate_d9b2d53512.webp "TikTok Window: Delete or deactivate account?")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-interface-delete-or-deactivate.png) TikTok will now ask if you want to permanently delete or temporarily deactivate your account. **4. samm**: Sisesta seejärel oma mobiilinumber, kui sa pole seda veel oma kontole lisanud. **Sinu telefonile saadetakse nüüd automaatselt** kuuekohaline **kood**. See on kinnituskood TikTok-konto kustutamiseks. Sisesta saadud kood vastavasse lahtrisse ja kinnita, valides konto kustutamise või deaktiveerimise.

[![Image: Delete TikTok: Enter the code](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/f/6/csm_tiktok-enter-code_693af41552.webp "Delete TikTok: Enter the code")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-enter-code.png) The code required for deletion is sent via SMS and must be entered in the confirmation field. This way, TikTok prevents unauthorised individuals from deleting other people’s accounts. **5. samm**: Ekraanile ilmub lühike kokkuvõte, milles teavitatakse, millistele andmetele ei ole sul pärast kustutamist enam juurdepääsu. Kui oled kindel, puuduta uuesti nuppu „Kustuta konto”.

[![Image: Information about deleting a TikTok account](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/0/b/csm_tiktok-delete-info_ccd8b06c7a.webp "Information about deleting a TikTok account")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-delete-info.png) Before deleting your TikTok account, you will be shown some important information. **6. samm**: Ekraanile ilmub lõplik kinnitusaken. Klõpsake nuppu „Kustuta“ ja teie konto deaktiveeritakse 30 päevaks, enne kui see lõplikult kustutatakse. Seejärel logitakse teid automaatselt välja ja kuvatakse teade „Sisselogimissessioon on aegunud, konto on kustutatud“.

[![Image: TikTok: Final confirmation of account deletion](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/c/4/csm_tiktok-confirmation-deletion_02ade64c30.webp "TikTok: Final confirmation of account deletion")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-confirmation-deletion.png) With a final tap on ‘Delete’, your account will be removed. ## Kuidas taastada TikTok pärast konto deaktiveerimist – lühijuhend

Enne kui TikTok-konto operaatori andmebaasist lõplikult **kustutatakse**, läheb see **30-päevasesse deaktiveerimisrežiimi**. See tähendab, et kasutaja **saab** kustutatud konto 30 päeva jooksul pärast kustutamise kinnitamist **uuesti aktiveerida**. Selleks logi rakendusse sisse nagu tavaliselt. Seejärel avaneb dialoogaken, kus saad vajutada nuppu „Reactivate“ (Aktiveeri uuesti), et taastada varem kustutatud konto.

[![Image: Reactivate TikTok account](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/_processed_/5/4/csm_tiktok-reactivate-account_6e7a30de13.webp "Reactivate TikTok account")](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-reactivate-account.png) Before a TikTok account is permanently deleted, it remains deactivated for 30 days. During this period, the deactivation can be undone.


This is a markdown version of: [https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/tiktok-konto-kustutamine/](https://www.ionos.com/et-ee/digitalguide/veebiturundus/sotsiaalmeedia/tiktok-konto-kustutamine/) for AI/LLM consumption.