# Kaip žingsnis po žingsnio ištrinti savo „TikTok“ paskyrą

Kinijos vaizdo įrašų portalas „TikTok“ šiuo metu yra labai populiarus. Ši programa vartotojams suteikia galimybę įrašyti savo **vaizdo įrašus**, juos **redaguoti** ir **įkelti** į „TikTok“ platformą. Be to, ji turi ir įprastas socialinių tinklų funkcijas. Šiandien, turėdamas apie 1,56 milijardo vartotojų visame pasaulyje, „TikTok“ jau seniai tapo rimtu konkurentu tokioms įsitvirtinusioms socialinių tinklų platformoms kaip „Facebook“, „YouTube“ ir „Instagram“.

Tačiau ši **naujausiomis tendencijomis alsuojanti programa** ne visiems patinka. Mes parodysime, kaip galite ištrinti arba laikinai deaktyvuoti savo „TikTok“ paskyrą ir ką reikia turėti omenyje tai darant.

## Trumpas vadovas: kaip ištrinti „TikTok“ paskyrą

Kaip ir [ištrinant](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/instagram-paskyros-istrinimas/) [„Facebook“](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/facebook-paskyros-istrinimas/) ar [„Instagram“ paskyrą, ištrinus](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/instagram-paskyros-istrinimas/) „TikTok“ [paskyrą](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/instagram-paskyros-istrinimas/) bus ištrinti visi jūsų duomenys ir turinys. Visa paskyra kartu su visu turiniu bus ištrinta visam laikui ir jos atkurti nebus galima. Jei norite visam laikui išsiregistruoti iš „TikTok“ (bent jau su savo dabartiniu asmeniniu profiliu), turėtumėte elgtis taip:

1. **Prisijunkite prie** savo „TikTok“ paskyros
2. Bakstelėkite **tritaškio piktogramą** savo profilio puslapio viršuje
3. Pasirinkite „Nustatymai ir privatumas“
4. Bakstelėkite „Paskyra“
5. Pasirinkite „Deaktyvuoti arba ištrinti paskyrą“
6. Gaukite ir įveskite **patvirtinimo kodą**
7. Vėl bakstelėkite „Ištrinti paskyrą“

## Kaip žingsnis po žingsnio ištrinti savo „TikTok“ paskyrą

Toliau pateikiame išsamų, žingsnis po žingsnio aprašytą „TikTok“ paskyros ištrinimo procesą.

**1 žingsnis**: Atidarykite „TikTok“ programėlę ir prisijunkite prie savo paskyros. Savo profilio puslapyje bakstelėkite dešinėje viršuje esančią **tritaškę piktogramą**, tada pasirinkite „Nustatymai ir privatumas“.

[![Image: Main TikTok menu under the three-dot icons](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/0/f/csm_tiktok-settings-and-privacy-interface_e3f7d2ba9d.webp "Main TikTok menu under the three-dot icons")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-settings-and-privacy-interface.png) Settings and privacy option in the TikTok menu. [![Image: TikTok menu: ‘Account’ option in the ‘Settings and privacy’ menu](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/f/8/csm_tiktok-account-option_6cc8a9d3e2.webp "TikTok menu: ‘Account’ option in the ‘Settings and privacy’ menu")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-account-option.png) You can find the account settings in the ‘Settings and privacy’ tab. [![Image: Account management on TikTok](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/e/0/csm_tiktok-interface-account_4fc9e92628.webp "Account management on TikTok")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-interface-account.png) At the bottom of the account section, there is a menu option labelled ‘Deactivate or delete account’. **3 žingsnis**: Dabar jums bus pasiūlyta pasirinkti, ar norite išjungti savo paskyrą, ar ją visam laikui ištrinti. Jei pasirinksite ištrinimą, po 30 dienų paskyros atkurti nebus galima. Pasirinkite pageidaujamą variantą ir, jei norite, nurodykite paskyros ištrinimo priežastį.

[![Image: TikTok Window: Delete or deactivate account?](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/b/b/csm_tiktok-interface-delete-or-deactivate_d9b2d53512.webp "TikTok Window: Delete or deactivate account?")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-interface-delete-or-deactivate.png) TikTok will now ask if you want to permanently delete or temporarily deactivate your account. **4 žingsnis**: Toliau įveskite savo mobiliojo telefono numerį, jei jo dar nepridėjote prie savo paskyros. **Į jūsų telefoną bus automatiškai išsiųstas** šešių skaitmenų **kodas**. Tai yra patvirtinimo kodas, reikalingas norint ištrinti „TikTok“ paskyrą. Įveskite gautą kodą į tam skirtą laukelį ir patvirtinkite, pasirinkdami paskyros ištrinimą arba deaktyvavimą.

[![Image: Delete TikTok: Enter the code](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/f/6/csm_tiktok-enter-code_693af41552.webp "Delete TikTok: Enter the code")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-enter-code.png) The code required for deletion is sent via SMS and must be entered in the confirmation field. This way, TikTok prevents unauthorised individuals from deleting other people’s accounts. **5 žingsnis**: Ekrane pasirodys trumpa santrauka, kurioje bus nurodyta, prie kokių duomenų po ištrinimo nebegalėsite prisijungti. Jei esate tikri, dar kartą bakstelėkite mygtuką „Ištrinti paskyrą“.

[![Image: Information about deleting a TikTok account](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/0/b/csm_tiktok-delete-info_ccd8b06c7a.webp "Information about deleting a TikTok account")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-delete-info.png) Before deleting your TikTok account, you will be shown some important information. **6 žingsnis**: Atsivers galutinio patvirtinimo langas. Spustelėkite „Ištrinti“ – jūsų paskyra bus deaktyvuota 30 dienų, o po to bus galutinai ištrinta. Po to būsite automatiškai atsijungti ir pamatysite pranešimą „Prisijungimo sesija pasibaigė, paskyra buvo ištrinta“.

[![Image: TikTok: Final confirmation of account deletion](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/c/4/csm_tiktok-confirmation-deletion_02ade64c30.webp "TikTok: Final confirmation of account deletion")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-confirmation-deletion.png) With a final tap on ‘Delete’, your account will be removed. ## Trumpas vadovas: kaip atkurti „TikTok“ paskyrą po jos deaktyvavimo

Prieš „TikTok“ paskyrą galutinai **ištrinant** iš operatoriaus duomenų bazės, ji **30 dienų laikotarpiui** perkeliamas į **deaktyvuotą būseną**. Tai reiškia, kad vartotojas gali **vėl aktyvuoti** ištrintą paskyrą per 30 dienų nuo ištrinimo patvirtinimo. Norėdami tai padaryti, prisijunkite prie programėlės kaip įprasta. Atsivers dialogo langas, kuriame galite paspausti mygtuką „Reaktyvuoti“, kad atkurtumėte anksčiau ištrintą paskyrą.

[![Image: Reactivate TikTok account](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/_processed_/5/4/csm_tiktok-reactivate-account_6e7a30de13.webp "Reactivate TikTok account")](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/fileadmin/DigitalGuide/Screenshots_2024/tiktok-reactivate-account.png) Before a TikTok account is permanently deleted, it remains deactivated for 30 days. During this period, the deactivation can be undone.


This is a markdown version of: [https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/istrinti-tiktok-paskyra/](https://www.ionos.com/lt-lt/digitalguide/internetine-rinkodara/socialiniai-tinklai/istrinti-tiktok-paskyra/) for AI/LLM consumption.